МЕЖДУ ПРИЯТЕЛИ е: МЯСТО, където всяка майка може лесно да изгради своето пространство/магазин, в което да предложи за продажба неща, които вече не са й нужни и да спечели допълнителен доход за нови находки. ОБЩНОСТ, свързваща настоящи и бъдещи майки, които практикуват отговорна консумация, като споделят това, което имат, чрез споделен опит и споделено чувство за стил. ПЛАТФОРМА, в която се стимулира отговорното потребление. Тя е безопасно място, където майките могат да изразят себе си и да преминат заедно през радостите и предизвикателствата на майчинството.


    


Нашата мисия е да създадем и подпомагаме общност, в която с честност, доверие и споделяне, хората водят отговорен към към себе си и към природата начин на живот, като учат на това децата си и споделят тези ценности с хората около себе си.

Наша визия е да бъде споделено място, където могат да се намерят всякакви стоки за нас и за отглеждането на децата ни на ниски цени, както и да се спечелят пари от продажби, посредством обявите, които всеки сам може да създаде в платформата, създавайки общност със споделени ценности между участниците. Ние вярваме, че доверието и коректността между хората може да бъде основа за успешното развиване на Между Приятели. Ние вярваме, че с малки действия всеки ден, можем да водим живот, щадящ природата, като намаляваме отпадъците, с повторно използване на продуктите/ресурсите. Повторното използване дава живот на вече стари за някой стоки, които ще бъдат нови за някой друг. Ние вярваме, че можем да създадем общност, в която се продават и купуват стоки между отделните потребители, на принципа на споделена отговорност и честност между всички участници. Ние вярваме, че можем да бъдем полезни на всеки, който се регистрира в платформата, където ще може да намери стоки на много ниски цени, както и да продаде вече ненужни такива.